META FILM SØGER PRAKTIKANTER TIL EFTERÅRET 2024

En praktikplads hos Meta Film er for dig, der drømmer om at få indblik i udvikling og produktion af spillefilm med et alsidigt afsæt til det danske og internationale marked.

 

Om META FILM

Meta Film blev etableret i 2012 af executive producer og CEO, Meta Louise Foldager Sørensen. Selskabet bygger på et hold af erfarne producere, med nye, unge talenter som i lige så høj grad er med til at etablere profilen. Vores projekter har gerne kant og øje for det usædvanlige. Derfor er diversitet, nyskabelse og et godt samarbejde noget, vi stræber efter i vores arbejde med at skabe film. Det tages der allerede hånd om i de tidligste faser, når vores udviklingsafdeling lægger nye projekter i støbeskeen.

 

Praktikant til udviklingsafdelingen

Meta Film søger en praktikant til vores udviklingsafdeling, som brændende ønsker at lære om udvikling og produktion af spillefilm og som elsker både reader- og research opgaver med fokus på at dykke ned i alverdens kreativt materiale.

Som praktikant hos Meta Film kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med vores producere, hvor du følger producerens arbejde som producerassistent. Du skal have lyst til at påtage dig den rolle og det ansvar, som følger med. Din fornemmeste opgave er at sikre fremdrift af de projekter, du bliver tilknyttet. I den sammenhæng forventer vi, at du kan holde tungen lige i munden og hovedet koldt, være initiativrig og tage ansvar for egne opgaver. Du vil blive en del af udviklingsafdelingen som har et ben i både META FILM og SAM Productions.

Du bliver derudover husets ansigt udadtil, og vi forventer, at du har en god fornemmelse for, hvad det vil sige at være serviceminded og tage godt imod vores mange gæster hos Meta Film, samt at hjælpe til med den daglige drift i afdelingen og huset.

 

Som praktikant kommer du bl.a. til at:

● Læse bøger, manuskripter, synopser mm. og vurdere indkomne projekter til filmatisering i samarbejde med udviklingsproducerne

● Redigere og læse korrektur på manuskripter, projektpræsentationer mv. samt researche på alt mellem himmel og jord!

● Udforme ansøgningsmateriale til filmstøtte hos bl.a. DFI og andre filmfonde, samt manusplaner og produktionsoversigter og evt. koordinere castings og andet præ- produktionsarbejde

● Blive en del af en voksende udviklingsafdeling som tovholder på en række spillefilm til ind- og udland og i diverse stadier af udviklingsfasen. Vi forventer derfor, at du:

● Er en stærk formidler og flydende i skrift og tale på både dansk og engelsk

● Er nysgerrig og løsningsorienteret af natur

● Har et godt grafisk øje; mestrer du Illustrator, InDesign og Photoshop, så er det kun et plus

● Trives med både store, såvel som små opgaver, hvor bilagskontering, rejsebestilling og kalenderkoordinering også er en del af din hverdag

● Du kan derfor holde hovedet koldt og tænke selvstændigt og struktureret alt imens du holder gejsten oppe

 

Det praktiske

For at indgå som praktikant i et praktikforløb hos SAM skal du være under uddannelse (f.eks. universitetsstuderende). Praktikforløbet skal derfor være meritgivende og en godkendt del af dit uddannelsesforløb. Praktikforløbet er ulønnet, og du er derfor SU-berettiget og må herudover hverken modtage dagpenge, kontanthjælp eller anden overførselsindkomst. Som en del af dit praktikforløb indgår du i en række oplæg som vores praktikkoordinator arrangerer med nøglepersoner fra virksomheden eller branchen, der belyser værdikæden for film og – TV-serier (fra udvikling til finansiering, jura, greenlight, produktion, post-produktion). Du vil undervejs i dit praktikforløb også modtage sparring, trivselssamtale og evaluering med både din producer og praktikkoordinator.

Vi har ikke mulighed for at tilbyde praktikforløb for skolepraktikanter (8-9. klasse), FTP elever eller virksomhedspraktik for dagpengemodtagere.

 

Tid & sted

Praktikforløbet starter i uge 32, mandag 5. august 2024 og løber indtil december 2024 men kan tilpasses dit studie. Praktikforløbet er fuldtid, 37 timer om ugen, og kontortiden er som udgangspunkt fra 09-17.

META FILM har adresse i Lille Strandstræde 20C, 2.-5. sal, 1254 København K lige ved solrige Nyhavn og Kongens Nytorv metrostation. Vi deler kontor med vores gode venner hos SAM Productions (TV-serie produktionsselskab) og A&M Productions (tv-produktionsselskab).

 

Ansøgning

Send en kort, motiveret ansøgning inkl. CV til praktikkoordinator Tina Hedegaard på praktikant@samproductions.dk senest 15.april 2024.

Vi indkalder løbende til samtale så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted hurtigst muligt.