*At the moment, we are only looking for Danish speaking students for an internship at Meta Film. Se text below (in Danish)

Interesserer du dig for filmbranchen og vil du gerne lære hvordan man udvikler og producerer kort- og spillefilm til den danske og internationale filmbranche? 

Meta Film søger fra sommeren 2018 skarpe praktikanter til rollen som producerassistenter til vores ambitiøse team af producere; Meta Louise Foldager Sørensen (CEO), Nina Bisgaard, Emilie Lebech Kaae, Stine Meldgaard, Jakob Kirstein Høgel, Morten Kjems Hytten Juhl, Johannes Rothaus Nørregaard, Mille Haynes og Christine Linnea Andersen.

I år har Meta Film premiere på hele fem spillefilm igennem vores tre selskaber; Meta Film Rights, Meta Film Stockholm AB og Meta Film London Ltd. Vi får derfor rygende travlt og brug for dig som producerassistent til både at tage hånd om kommende film, samt varetage udvikling af nye filmprojekter i støbeskeen. 

På Meta Film, kommer du tæt på producernes arbejde med udvikling og produktion af film og bliver ankermand for en række kort – og spillefilmsprojekter: Du skal bl.a. koordinere, researche, skrive ansøgninger til filmstøtte, byde ind med kreative input og idéer, udarbejde budgetter og finansieringsplaner, læse manuskripter og bøger og give feedback, samt evt. være bindeled mellem producer og filmproduktionsholdet. Og har en forfatter eller instruktør brug for en hjælpende hånd, forventer vi, at du står parat til at hjælpe. 

PÅ Meta Film lægger vi vægt på, at du som producerassistent kommer til at indgå i et tæt samarbejde med en eller flere producere, hvor I sammen vil sørge for, at løfte opgaverne og dermed sikre fremdrift af de enkelte projekter i udvikling og/eller produktion. I den proces forventer vi, at du kan holde tungen lige i munden og hovedet koldt, selvom der flyver opgaver og spørgsmål om ørerne på dig. Du skal være indstillet på at tage ansvar for egne opgaver, og have styr på intet mindre end tid, struktur, filmteori, dramaturgi, kulturlivet og hvad der ellers rører sig på den danske og internationale filmscene generelt. Derudover forventer vi, at du er flydende i skrift og tale på både dansk og engelsk. Og har du desuden kørekort, er det kun et plus! 

For at komme i praktik ved Meta Film skal du være under uddannelse (f.eks. universitetsstuderende) og praktikopholdet skal være meritgivende og en godkendt del af dit uddannelsesforløb.  Praktikforløbet er ulønnet og du er derfor SU-berettiget og må herudover hverken modtage dagpenge, kontanthjælp eller anden overførselsindkomst.

Tid & sted: Praktikforløbet starter som udgangspunkt i primo juli 2018 til medio januar 2019, men kan evt. tilpasses dit studie. Meta Film har til huse i Lille Strandstræde 20C, 2. sal, 1254 København K. 

Sådan ansøger du: send en kort, motiveret ansøgning inkl. CV til daglig leder Nadika Johansen på nadika@metafilm.dk senest 27. april 2018 kl. 12.00. Spørgsmål til praktikforløbet mv. kan også stilles til Nadika.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se praktikopslaget som pdf   

 

 

 

 

 

bubblemedia