(In Danish)

Interesserer du dig for filmbranchen og vil du gerne lære hvordan man udvikler og producerer kort- og spillefilm til den danske og internationale filmbranche? 

Meta Film søger fra januar 2019 et hold skarpe praktikanter som producerassistenter til vores ambitiøse team af producere; Meta Louise Foldager Sørensen (CEO), Nina Bisgaard, Emilie Lebech Kaae, Stine Meldgaard, Jakob Kirstein Høgel, Morten Kjems Hytten Juhl, Johannes Rothaus Nørregaard, Christine Linnea Andersen og Mille Haynes.

På Meta Film kommer du tæt på producernes arbejde med udvikling og produktion af film og bliver ankermand for en række kort – og spillefilmsprojekter (fiktion og dokumentar). Du skal bl.a. koordinere, researche, skrive ansøgninger til filmstøtte, byde ind med kreative input og idéer, udarbejde budgetter og finansieringsplaner, læse manuskripter og bøger og give feedback, samt være bindeled mellem producer og kreative (instruktør, forfatter m.fl.). Så har en forfatter eller instruktør også brug for en hjælpende hånd, forventer vi, at du står parat til at hjælpe. 

På Meta Film kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med én eller flere producere, hvor I sammen vil sørge for, at løfte opgaverne og dermed sikre fremdrift af de enkelte projekter i udvikling og/eller produktion. I den proces forventer vi, at du kan holde tungen lige i munden og hovedet koldt, selvom det flyver med opgaver og spørgsmål om ørerne på dig. Du skal være indstillet på at tage ansvar for egne opgaver, og have styr på intet mindre end tid, struktur, filmteori, dramaturgi, kulturlivet og hvad der ellers rører sig på den danske og internationale filmscene generelt. Derudover forventer vi, at du er flydende i skrift og tale på både dansk og engelsk. Og har du desuden kørekort, er det kun et plus!

På Meta Film kommer du til at arbejde med et bundt ildsjælde, som alle brænder for at skabe film - både fiktion og dokumentar, samt at være med til at tænkte nyt og skabe nye tiltag i branchen; vi engagerer os bl.a. i alt fra talentudvikling til kønsdebatter. Senest har vi været med til at stifte organisationen ”From #MeToo to #WeDo” med fokus på, hvordan vi som virksomhed og samfund sætter rammerne for et godt psykisk arbejdsmiljø og kultur. 

Det praktiske: For at komme i praktik ved Meta Film skal du være under uddannelse (f.eks. universitetsstuderende) og praktikforløbet skal derfor være meritgivende og en godkendt del af dit uddannelsesforløb.  Praktikforløbet er ulønnet og du er derfor SU-berettiget og må herudover hverken modtage dagpenge, kontanthjælp eller anden overførselsindkomst.

Tid & sted: Praktikforløbet starter 7.  januar 2019 til primo juli 2019, men kan evt. tilpasses dit studie. Meta Film har til huse i Lille Strandstræde 20C, 2. sal, 1254 København K lige ved solrige Nyhavn og Kongens Nytorv metrostation. 

Sådan ansøger du: send en kort, motiveret ansøgning inkl. CV til daglig leder Nadika Johansen på nadika@metafilm.dk senest fredag 14. december 2018. Har du spørgsmål til praktikforløbet så smid en mail til nadika@metafilm.dk eller ring direkte på +45 61 65 64 03.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

 

 

bubblemedia