Interesserer du dig for filmbranchen og drømmer du om, at få indblik i de mange facetter af producerfaget? Så kom i praktik hos Meta Film hvor du lærer at udvikle og producere kort – og spillefilm (fiktion og dokumentar) til den danske og internationale filmbranche

 

Meta Film søger studerende til et praktikforløb fra januar 2020 og til slut juni/start juli 2020

Som praktikant hos Meta Film kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med vores team af producere, hvor du følger producerens arbejde som producerassistent. Du skal være klar på, og have lyst til, at påtage dig den rolle og det ansvar som følger med, hvor din fornemmeste opgaver er at sikre fremdrift at de projekter du bliver tilknyttet i udvikling og/eller produktion. I den proces forventer vi, at du kan holde tungen lige i munden og hovedet koldt, selvom det flyver med opgaver og spørgsmål om ørerne på dig. Du skal være indstillet på at tage ansvar for egne opgaver og have styr på intet mindre end tid, struktur og kulturlivet, og hvad der ellers rører sig på den danske og internationale filmscene generelt.  Da du kommer til at have en stor berøringsflade med projekternes mange aktører, forventer vi også, at du står klar, parat til at hjælpe hvis f.eks. en forfatter eller instruktør får brug for din hjælp. Vi står omvendt til rådighed med sparring og feedback. Du bliver husets ansigt ud af til og vi forventer du har en god fornemmelse for hvad det vil sige at være serviceminded og tage godt imod vores mange gæster hos Meta Film, samt at hjælpe til med den daglige drift i afdelingen og huset.

Det praktiske: For at komme i praktik hos Meta Film skal du være under uddannelse (f.eks. universitetsstuderende) og praktikforløbet skal derfor være meritgivende og en godkendt del af dit uddannelsesforløb. Praktikforløbet er ulønnet og du er derfor SU-berettiget og må herudover hverken modtage dagpenge, kontanthjælp eller anden overførselsindkomst. Praktikforløbet er på 37 timer om ugen, typisk fra kl. 09-17. Du kommer til at dele lokaler og frokostordning med de søde og rare folk hos SAM Productions, A&M Productions og Motor Productions.

Ansøgning: Send os en kort, motiveret ansøgning inkl. CV til daglig leder Nadika Johansen på nadika@metafilm.dk senest 15. november 2019.  Har du spørgsmål til praktikforløbet så skriv til Nadika på mail eller ring ind på +45 61 65 64 03. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hilsen Meta Film.

 

 

 

 

 

 

 

 

bubblemedia