am-logo/am-productions_cmyk.jpg

 

Tv-produktionsselskab A&M Productions søger en praktikant med stort drive til en afdeling i rivende udvikling. Vi er i fuld gang med at udvikle og producere programmer til danske og udenlandske tv-stationer, primært livsstil og kulturprogrammer men også tv til børn og unge. Selskabet står blandt andet bag produktioner som: “Fuld af Danmark” til TV2, “Mit livs kunst” med Martin Bigum til DR2, Babettes Gæstebud med Brdr. Price og “Revy på afstand” til DR1

Som praktikant hos A&M vil du både være med inde over udvikling af nye programmer og arbejde på de konkrete produktioner, der er i optagelse i løbet af dit praktikforløb. Du vil blive en del af vores lille team, og komme til at sidde lige der, hvor ideerne bliver til virkelighed. Du vil få indblik i salgs og pitch-arbejdet - men også i arbejdet omkring konkrete produktioner. Dine arbejdsdag byder på alt mellem himmel og jord men typisk inden for;

  • Research
  • Casting af potentielle medvirkende
  • Udvikling og tilrettelæggelse af storylines og programindhold
  • Tilrettelæggelse af dummyer og præsentationsmaterialer
  • Assistance på programoptagelser
  • Precut af materiale

Alle opgaver vil ske i samarbejde med øvrige redaktionelle medarbejdere. Du skal have lyst til at arbejde kreativt og selvstændigt, være velorienteret i samfundsforhold og hvis du kan filme, er det en fordel (men det er ikke en betingelse). Vigtigst er det, at du har lyst til at lære - og har mod på kaste dig ud i alle mulige (og umulige) opgaver, som ofte er dagligdagen i et tv-produktionsselskab.

Det praktiske: Du skal være under uddannelse og dit praktikforløb skal være meritgivende og en godkendt del af dit uddannelsesforløb. Praktikforløbet er ulønnet, og du er derfor SU-berettiget og må herudover hverken modtage dagpenge, kontanthjælp eller anden overførselsindkomst.

Tid & sted: Praktikforløbet begynder Uge 31, august 2021 og løber indtil slut december/start januar, men kan eventuelt tilpasses dit studie. Da vi gerne vil give dig den bedste start på praktikforløbet, inviterer vi til en introuge i uge 25 med vores tidligere praktikanter. Praktikforløbet er fuldtid 37 timer og ved produktion kan der forekomme skæve arbejdstider. Vi bor i Lille Strandstræde, København K lige ved Nyhavn og Kongens Nytorv metrostation. Vi deler kontor med vores gode venner hos Meta Film (filmproduktionsselskab) og SAM Productions (tv-serieproduktionsselskab).

Ansøgning: Send os meget gerne snart en kort, motiveret ansøgning inkl. CV til daglig leder Anette Larsen på anette@samproductions.dk senest 10. maj 2021. Har du spørgsmål til praktikforløbet så kan de også stilles til Anette på mail eller på +45 27 72 55 28.

Følg os og læs mere om os på:
https://www.instagram.com/amproductions.dk
https://www.facebook.com/amproductions.dk

bubble